Fin

Majoitus

Namasteen yöpymistiloissa nukutaan ilman ylellisyyksiä. Leppoisan päivän päätteeksi uni maistuukin parhaalta raikkaiden pellavalakanoiden välissä ja untuvatäkin lämmössä hiljaisuuden ympäröimänä. Siksi emme ole varustaneet huoneita radioilla eikä televisioilla, mutta talon puolesta käytössänne on kylpytakit, pyyhkeet ja käsintehdyt Namastesaippuat. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaajat.

Tilalla (mutta ei huoneissa) on ilmainen internetyhteys nykymaailmaa kaipaaville.

2 Pikkutaloa, huoneet 7 & 8
Kahteen somaan pikkutaloon pellon perällä majoittuu kaksi kumpaankin. Molemmissa on myös parvi, jonne majoittuu tarvittaessa kolmaskin. Siistit puuceet ovat talojen takana ja wc sekä suihkut paviljongin päädyssä.

Pikkuaitta, huone 1 & 2
Pikkuaittaan (H. 1) mahtuu 4 henkeä. Aitan vintillä (H. 2), uinuu kodikkaasti patjoilla kaksi tai neljä henkeä. Wc ja pesutila on alakerrassa ja suihku päätalossa.

Huoneet 3 & 4
Vierastalossa on kaksi 2-hengen huonetta sekä näille yhteinen wc ja suihku. Samassa rakennuksessa on pieni opetuskeittiömme ja kaunis ruokailutila avotakkoineen.

Presidenttisviitti, huone 5
Päätalon valkoisen vinokaton alta löytyy unelmien ullakkohuone. Huone soveltuu romanttista hetkeä kaipaaville tai isommalle joukolle nukkujia, joilla yhteiset jutut. Huoneessa on oma wc, suihku on alakerrassa.

Ruokailu- & muut tilat

Mehevä, monipuolinen, kiireetön aamiainen tilan asukkaille tarjoillaan joko aamuauringon lämmössä vierastalon terassilla tai takkatulen loimussa sisätiloissa. Lounas ja illallinen syödään yhteisessä pöydässä samassa paikassa tai jos ryhmä on suurempi siirrymme paviljonkiin. Päätalon yhteisessä olohuoneessa on avotakka, kirjasto, shakki, seurapelejä ja musiikkilaitteet.

Omenapuiden katveesta löytyy kylpytynnyri kahdeksalle, jossa voi kuohuviiniä siemaillen ihailla poutapilvien purjehdintaa, taivaan tähtiä, täyskuuta tai nauttia kesäsateen ropinasta. Yrttitarhassa voi istuskella ja nauttia välimerellisistä tuoksuista ja tunnelmista muuten vaan. Pihapiirissä on lisäksi kivirakenteinen 20-luvulta peräisin oleva sepänpaja, joka on nyt Iki-kiukaalla varustettu sauna. Vanha maakellari vuodelta 1904 kätkee sisäänsä mm. valikoiman hyviä viinejä.